Tooji er åpenhjertig om mobbing

(21.02.2012, sist oppdatert 21.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Grand Prix-vinneren Tooji er fredag gjest hos Skavlan.

I programmet vil han fortelle om en oppvekst preget av uro og mobbing. Barnevernsarbeideren sjarmerte Norge i senk da han vant den norske finalen i Grand Prix med låten «Stay».

 

Tooji Keshtkar kom til Norge sammen med moren og tre brødre etter at familien flyktet fra Iran. Han kom til skoledager i Norge som var preget av mobbing samtidig som familien hans også slet med dårlig råd.

 

Oppveksten til Tooji står i skarp kontrast til sirkuset han nå opplever rundt Grand Prix og forberedelsene foran den internasjonale finalen i Baku. Teamet rundt Skavlan lover en åpenhjertig Tooji som forteller om alt annet enn glansdager fra barndommen i talkshowet fredag. Nå kalles han også «Prinsen av Persia».

 

Tone Damli er ukens musikalske gjest. Hun er nettopp blitt kritisert for å spille på sex i sin nye video. I Skavlan vil hun blant annet svare på kritikken.

 

I tillegg deltar Claes Elfsberg, Sveriges mest kjente nyhetsanker, og Sveriges nye stjerneskudd i Hollywood, Alicia Vikander. I mer enn 35 år formidlet Elfsberg de store hendelsene til det svenske folket, fra Berlinmurens fall til tsunamien. Mens Vikander akkurat nå er opptatt med innspilling av en film med Julianne Moore og Jeff Bridges. Til Skavlan kommer hun rett fra filmfestivalen i Berlin, hvor hennes siste film «A Royal Affair» vant to priser.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews