Toni Braxton er konk - igjen

(08.10.2010, sist oppdatert 08.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Sangeren Toni Braxton, som har solgt mer enn 40 millioner album i sin karriere, har levert inn konkursbegjæring.

I papirene hevder hun ifølge nettstedet TMZ at hun bare har verdier for mellom 6 og 58 millioner kroner, og at den samlede gjelden hennes kan løpe opp i over 290 millioner kroner.

 

43 år gamle Braxton ramser i konkursbegjæringen opp alle hun skylder penger, og det er fra managere, sykehus og hoteller til juvelerer, designere - og bilmerket BMW.

 

Angivelig skylder hun også penger til byen Los Angeles for parkeringsbøter så vel som til veitrafikkmyndighetene i California og Nevada, heter det videre i papirene.

 

Toni Braxton har en lang forhistorie med økonomiske problemer. Første gang hun begjærte seg konkurs var i 1998, og oppga «dårlig pengeforvaltning» som årsak. Tidligere i år kom også skattemyndighetene i USA på banen og krever henne for 2,3 millioner kroner.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews