Tommy Lee Jones i «Men in Black 3»

(16.09.2010, sist oppdatert 16.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Tommy Lee Jones skal likevel være med i «Men in Black 3».

Først ble det sagt at han ikke kom til å dukke opp igjen en tredje gang som Agent K, men nå har Josh Brolin, som skal spille en yngre utgave av Jones i filmen, sagt at han ikke skal erstatte sin kollega.

 

- Jeg vet foreløpig ikke hvordan balansen blir. Men jeg vet at jeg ikke skal erstatte Tommy. Nå er det veldig på forslagsplanet, sier Brolin.

 

De to har tidligere arbeidet sammen i filmen «No Country for Old Men», men Brolin sier at han er nervøs når det gjelder å spille en yngre utgave av sin kollega.

 

Han gleder seg også til å arbeide med Will Smith.

 

- Will er utrolig å arbeide sammen med fordi han følger opp alle sider ved innspillingen. Og han gjør enkelte folk i filmselskapet helt gale fordi han gjør nettopp det. Men jeg skal si deg at han har peiling. Alt han tar i blir til gull. han er bare sånn. Og han er en smart fyr, sier Brolin til MTV News.

 

«Men in Black 3» får etter planen premiere i mai 2012.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.247 sec - 1 pageviews