To ekser slåss om Colemans kropp

(16.06.2010, sist oppdatert 16.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Det kan ta måneder før den avdøde barnestjernen Gary Coleman får sitt siste hvilested. Nå krangler nemlig to tidligere kjærester om hvem som er hans rettmessige arving.

Ekskonen Shannon Price og eksvenninnen Anna Gray blir nemlig ikke enige om hvem som skal ta hånd om hans eiendeler så vel som asken. De sitter med hvert sitt testamente, og det eneste felles er at Coleman uttrykkelig ønsket å bli kremert.

 

Det vil ifølge People skje en av dagene, etter at en domstol innvilget Gray - som var Colemans forretningspartner i åtte år og deretter bodde sammen med ham en kort tid i Utah - 48 timer til å se kroppen hans for siste gang.

 

Gray sitter med et testamente fra 2005 der Coleman etterlater det meste til henne, samt at hans omfattende modelltogsamling skal gå til hobbybutikker i California.

 

Samtidig hevder Shannon Price at hun var Colemans samboer, selv om de ble skilt i 2008, og at hun sitter med et håndskrevet testamente fra 2007. Nå er det ifølge Prices advokat ikke mye å krangle om pengemessig.

 

- Nå handler dette om hvem som skal ta hånd om Garys levninger, og det er Shannons hovedbekymring.

 

Ekskonen ønsker å spre asken hans over jernbanespor - og beholde litt i en medaljong hun vil bære om halsen, har hun uttalt til Entertainment Tonight. Frem til saken blir avgjort, har domstolen oppnevnt en advokat til å ivareta den avdøde barnestjernens bo.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews