Theron med slem rollefigur

(28.11.2011, sist oppdatert 28.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Hun spiller en bøllete skolejente i den mørke komedien «Young Adult», og Charlize Theron husker slike jenter fra sine egne skoledager.

- Jeg gikk med nerdete briller og gutta likte meg ikke. Jeg hadde ikke mange kjærester, men var stadig forelsket, sier den 36 år gamle skuespilleren til People.

 

Hun forteller også om lengselen etter å henge med de mest populære jentene på skolen, og sier:

 

- Jeg var ikke i den populære klikken. Det var en virkelig populær jente på skolen, og jeg var sykelig opptatt av henne. Jeg brøt blant annet sammen i tårer fordi jeg ikke fikk sitte ved siden av henne.

 

Theron har også tidligere fortalt om mobbingen hun ble utsatt for som skolejente, og bekrefter det ytterligere i dette intervjuet. Hun sier:

 

- Jeg opplevde slike bøllejenter fra jeg var 7- 12 år. Jeg var i grunnen ikke særlig på plass gjennom barneskolen. Men jeg klarte meg bedre på videregående og da var jeg også blitt nærmest immun mot bøller.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews