Theron barberte vekk håret

(12.06.2012, sist oppdatert 12.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Theron barberte vekk håret. Foto: © Andrew Evans  / PR Photos
Charlize Theron er kjent for å gå langt for sine rolletolkninger. Her er hun før hun tok håret, fotografert i Los Angeles. Foto: © Andrew Evans / PR Photos
Charlize Theron har barbert av seg alt håret for sin rolle som Furiosa i «Mad Max 4: Fury Road».

Skuespilleren har bare centimeteren igjen av sin tidligere flotte hårmanke, og hun ble observert med hatt da hun var på tur med adoptivsønnen Jackson (seks måneder) i Beverly Hills mandag.

 

Theron og Tom Hardy var de første til å bli knyttet til filmen i 2009, men den fjerde Mad Max-filmen har blitt utsatt på grunn av en rekke forsinkelser.

 

Nå sier skuespilleren til US Weekly: - Det har gått tre år. Nå er det på tide å skinnes. Jeg er veldig spent på dette.

 

- Den originale «Mad Max» skapte en så vill verden, så å gå tilbake og skape dette på nytt, høres gøyalt ut, synes jeg. Det er virkelig en utfordrende bit å gyve løs på, dette her.

 

Charlie Therons nyeste filmer, «Snow White and the Huntsman» og «Prometheus» er storvinnerne på kino for tiden. Det snakkes også om en «Snøhvit-oppfølger».

 

Theron er fornøyd med rolleutvalget sitt, og sier: - Med alt fra «Young Adult» til «Prometheus» føler jeg meg veldig tilfredsstilt kreativt, og nå som jeg skal gå i gang med «Mad Max» føler jeg meg veldig heldig.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.185 sec - 1 pageviews