Theron: - Kjendislivet er galskap

(27.03.2012, sist oppdatert 27.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Å være berømt er som å være med på et «freak show», mener skuespilleren Charlize Theron.

Grunnen til at den Oscar-vinnende skuespilleren føler galskap er en del av kjendispakken, er at hun føler stjernenes privatliv respekteres mindre og mindre.

 

Theron, som er aktuell som ond stemor i «Show White», sier oppmerksomheten paparazziene nå gir henne overskygger det meste, og hun føler det som om kjendiser er blitt fritt vilt - uansett situasjon og sted.

 

Hun sier til britiske Hello: - Kjendiseri er blitt freak show. Det driver meg til vanvidd. Det er enkelte steder du ikke kan gå, og det er jeg innforstått med. Men det finnes steder du ikke kan unngå, som veien hjem. Ingenting respekteres.

 

Men skuespilleren prøver å ha et avslappet forhold til det hele, og sier:

 

- Man må ikke ta bransjen for seriøst. Vi liker å tro at vi redder verden, men det gjør vi jo ikke.

 

Charlize Theron kan ikke belage seg på noe mindre oppmerksomhet når som hun har adoptert en liten gutt, som hun har gitt navnet Jackson. 36-åringen annonserte at hun er blitt mor tidligere denne måneden.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews