The Hills-stjerne angrer på plastisk kirurgi

(22.12.2010, sist oppdatert 22.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Heidi Montag sier hun føler seg som den snåle filmfiguren Edward Saksehånd.

Montag, som bare er 24 år gammel, har blant annet fikset på brystene, haken, magen, lårene, nesen, rumpa og tatt et øyebrynsløft. I et intervju med Life and Style forteller realitystjernen at hun angrer bittert på alle operasjonene.

 

- Deler av kroppen min ser klart verre ut enn de gjorde før jeg la meg under kniven. Det var ikke dette jeg var blitt forespeilet, sa Montag, som også viser fram arr og merker hun har fått på grunn av all fiksingen.

 

- Folk som har vært i bilulykker har færre arr enn meg. Det store mørke merket under haken fra hakereduksjonen er nok det som synes best. Men de aller styggeste arrene er på brystene mine og det ekleste befinner seg rett under den ene rumpeballen, utdyper hun.

 

Nå skulle Montag ønske hun aldri hadde lagt seg under kniven.

 

- Jeg skulle gjort hva som helst for å slippe å være «plastjenta» eller hva de nå kaller meg. Operasjonene har ødelagt karrieren min, privatlivet mitt og bare skapt en hel masse negativitet. Jeg kunne ønske jeg kunne hoppet inn i en tidsmaskin og stoppet meg selv. I stedet vil jeg nok alltid føle meg som Edward Saksehånd.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.324 sec - 1 pageviews