Tarzan svinger seg igjen - i 3D

(04.05.2012, sist oppdatert 04.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

«Twilight»-stjernen Kellan Lutz blir å se i rollene som Tarzan.

Lutz er kjent fra «Twilight»-universet, og han vil gjenta rollen sin senere i år i «Twilight: Breaking Dawn - Part Two» - som avslutter filmserien. Deretter får han æren av å svinge seg i lianene når han bekler rollen som Tarzan, melder Deadline.

 

Spencer Locke, blant annet kjent fra et par «Resident Evil»-filmer, skal være aktuell for rollen som Jane. Filmen skal gjøres i 3D og fortellingen skal oppdateres noe, dersom vi skal tro amerikanske filmnettsteder. Jane skal blant annet være datter av en afrikansk guide - og svært opptatt av å bevare den afrikanske jungelen. Tarzans foreldre blir også drept i en flyulykke, heter det om handlingen.

 

Det er Reinhard Klooss som skal regissere Tarzan-fortellingen, i samarbeid med Holger Tappe. Kloos har også skrevet manuset i samarbeid med Jessica Postigo og Yoni Brenner.

 

Filmskaperen skal ha jobbet med Tarzan-ideen i flere år nå og det går mot en film i «Avatars» ånd; det vil si at man blander virkelig skuespill med animasjon, melder Deadline videre.

 

Tarzan-historien ble skapt av Edgar Rice Burroughs i 1912. Forfatteren står også bak karakteren John Carter, som nylig gikk til filmen i regi av Disney.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews