Tar ikke tilbake Dunn-kritikk

(22.06.2011, sist oppdatert 22.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Den frittalende filmanmelderen Roger Ebert bakker ikke unna etter å ha blitt angrepet for å tvitret kritisk om hvordan «Jackass»-stjernen Ryan Dunn angivelig drakk før han satte seg bak rattet.

«Venner lar ikke jackass‘ere fyllekjøre», skrev Ebert på sin Twitter-side, noe som førte til sterke utfall fra så vel kjendisbloggeren Perez Hilton som Dunns kollega Bam Margera.

 

- På sin blogg uttrykte Ebert imidlertid medfølelse for Dunns familie og venner, så vel som for de pårørende til Zachary Hartwell - som også døde i ulykken.

 

- Det er tragisk å miste en man har kjær. Jeg beklager at min Twitter-melding om ulykken ble ansett som ondsinnet. Den var ikke ment å være ondsinnet - men å være sann, skrev Ebert videre, og fastslår på ny at «venner lar ikke venner drikke og kjøre bil».

 

Både Dunn og en passasjer døde i ulykken, som nå er under etterforskning. Det vil ta fire til seks uker å få svar på om Dunn kjørte i påvirket tilstand, ifølge TMZ.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews