Tøffe skilsmissetak for Ronan Keating

(03.04.2012, sist oppdatert 03.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Ronan Keating innrømmer at bruddet med fru Yvonne er «tøft», men hevder at de to fremdeles «elsker hverandre».

Den 35 år gamle Boyzone-sangeren har tre barn i alderen 6 til 13 år med sin kone. Søndag bekreftet paret imidlertid at det er slutt etter 14 års ekteskap.

 

- Du kan ikke gjemme deg bort, du må holde deg i gang. Det er tøffe tider, og vi prøver å komme gjennom det som én familie. Vi elsker hverandre fremdeles, sa han til The Mirror da han tidligere denne uken var i Dublin for å skape blest om autismesaken.

 

Det var den tidligere modellen Yvonne som røpet bruddet på Twitter. Det er ikke første gangen det har vært skjær i sjøen mellom de to: I 2010 skal Keating angivelig ha hatt et forhold til bakgrunnsdanseren Francine Cornell.

 

Derimot avviser Ronan Keating at han akter å flytte til Australia - der han i mai skal i gang med innspillingen av «The X Factor». For tiden spiller sangeren inn nytt album i Dublin.

 

- Jeg hører at noen aviser skriver at jeg planlegger å flytte til Australia. Flott land, men barna mine bor i Irland og det skal jeg også gjøre, tvitret Keating.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews