Swank i nyversjon av Dracula

(08.06.2010, sist oppdatert 08.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Regissør John Carpenter henter Dracula opp fra kista igjen - og har fått med seg Hilary Swank på «gjenopplivningen».

John Carpenter planlegger en film om en moderne versjon av Bram Stokers klassiske vampyr.

 

Carpenter, som er en amerikansk filmregissør, manusforfatter, produsent og musiker, er godt kjent for å ha stått bak suksessfulle skrekkfilmer på 1970- og 1980-tallet, blant annet «halloween», «Tåken» og «Tingen fra en annen verden». Nå har han altså valgt å «sette tennene» i selveste Dracula, men legger handlingen til en moderne setting.

 

Filmen Carpenter nå skal bringe til lerretet bygger på romanen «Fangland» fra 2007, signert John Marks. Den er en slags moderne versjon av Stokers Dracula-beretning der handlingen utspiller seg i vår egen tid.

 

Vi følger den kvinnelige TV-journalisten Evangeline Harker (Swank), som reiser til Romania for å intervjue en våpenhandler - som viser seg å være en moderne Dracula, melder Variety.com.

 

I tillegg er Swank aktuell for hovedrollen i filmen «The Resident». Her skal hun spille mot Jeffrey Dean Morgan og Christopher Lee.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews