Susan Sarandon planlegger bryllup.

(15.12.2010, sist oppdatert 15.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Hollywoodstjernen Susan Sarandon tenker mye på kjoler og kaker for tiden.

Men det er ikke sitt eget bryllup hun tenker på. Derimot skal hun snart få se sin skuespillerdatter, Eva Amurri, tre inn i ektestanden.

 

Og Sarandon er full av lovord når det gjelder sin kommende svigersønn, Kyle Martino - en tidligere fotballspiller som nå prøver seg i mediebransjen som sportskommentator.

 

- Han er veldig fornuftig, virkelig en elskelig kar. Familien hans er super. Han forguder henne, og du kan vel ikke ønske deg noe mer enn det, sier Sarandon til magasinet People.

 

Nå ser relativt nysingle Sarandon (63), som brøt med Tim Robbins rundt juletider i fjor etter 23 års ekteskap, fram til fest og moro og avslører at hun er dypt involvert i planene - men vil ikke avsløre datoen.

 

- Vi har snakket om å ha noen slags aktivitet, grilling eller utflukt, der alle kan bli litt kjent med hverandre, sier stjernen om det forestående bryllupet - og legger til:

 

- Jeg synes det er galskap å betale en formue for noen timers selskapelighet. Jeg liker det når det varer noen dager slik at alle kan involvere seg skikkelig. Jeg håper vi går for en slik løsning.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews