Suri gir moteråd til mor

(06.01.2011, sist oppdatert 06.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Fire år gamle Suri Cruise seiler opp som en dreven moteekspert. Hun gir nemlig råd til mor, røper Katie Holmes.

- Hun sier virkelig fra til meg om hva hun mener. Som i dag, når jeg har på meg brune semskede bukser, og hun sier «jeg liker ikke buksene dine». Men så sier hun «du bare må bruke disse skoene», eller «det er så pent, mamma, ha på deg det».

 

For selv om mamma Katie Holmes selv er moteinteressert, og er med på å designe kleskolleksjonen Holmes & Yang, må hun tydeligvis finne seg i å bli motemessig rettledet av sin unge datter - som vasser i eksklusive, små moteklær og allerede bruker høyhælte pumps.

 

Mor og datter er ofte på shopping sammen, forteller Holmes til bladet Elle:

 

- Her en dag kom vi ut av en butikk og Suri sa «jeg vil gå inn der», og pekte på en annen butikk langt unna. Og der fant hun den kjolen hun ønsket seg. Da sa jeg til henne, «vow, Suri, du er virkelig noe for deg selv, du så den butikken på mils avstand».

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews