Supermodell angrer neshornfleip

(07.07.2010, sist oppdatert 07.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Den australske modellen og programlederen Elle Macpherson hevdet hun bare fleipet da hun i et intervju med britiske Sunday Times sa hun brukte pulveret fra neshornhorn.

Macpherson (47), som har kallenavnet «The Body», er kjent for å være svært begeistret for kinesisk medisin - og svarte villig på spørsmål om hvordan knust neshornhorn smaker og at «det gjør jobben sin».

 

Det fikk dyrevernforkjempere over hele verden til å reagere skarpt - siden neshorn er fredet, men likevel tjuvjaktes nådeløst på for hornet sitt som er svært etterspurt i Kina, hvor man tror det både virker febernedsettende og som et afrodisiakum.

 

- Macphersons handling er motbydelig, sier Nicola Beynon i den internasjonale dyrebeskyttelsen, Humane Society International, mens International Fund for Animal Welfare hadde laget en informasjonspakke til supermodellen for å opplyse henne om hvor ille det står til med neshornene.

 

Dermed kastet Elle Macpherson seg rundt og hevdet at hun «bare hadde tullet» med intervjueren fra ellers etterrettelige Sunday Times, og sier til det australske nettstedet news. com.au:

 

- Jeg har aldri vitende konsumert eller oppmuntret til bruk eller inntak av produkter som inneholder materiale fra truede dyrearter.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.183 sec - 1 pageviews