Supermann forlovet med hestejente

(05.05.2011, sist oppdatert 05.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Den nye «Supermann»-skuespilleren Henry Cavill har forlovet seg med kjæresten Ellen Whitaker, som er sprangrytter på landslagsnivå.

Og hun nølte ikke med å si ja, forteller hun til Belfast Telegraph:

 

- Jeg kunne ikke tro det da han spurte om jeg ville gifte meg med ham. Jeg trodde vi var ute for å feire fødselsdagen hans. Det var en stor overraskelse og jeg er svært lykkelig.

 

Angivelig skal også 28 år gamle Cavill ha vært ridderlig og gammeldags nok til å ringe Whitakers far for å spørre om lov til å be om datterens hånd.

 

Når bryllupet skal stå, er uvisst. Henry Cavill begynner innspillingen av «Superman: The Man of Steel» denne sommeren i Vancouver og i Chicago, mens Ellen Whitaker ligger i hardtrening for å komme med på det britiske laget i sprangridning til sommer-OL i London i 2012.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews