Superhelten Ne-Yo

(13.10.2010, sist oppdatert 13.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske sangeren Ne-Yo skal bli superhelt i en tegneserie.

Artisten har slått seg sammen med Marvel Comics-veteranen Stan Lee for å lage en tegneserieversjon av sitt kommende album «Libra Scale», skriver den britiske avisa The Guardian.

 

- Jeg har vært fan av ham i mange år. Jeg prøver å ikke flippe ut fordi jeg gjør dette med Stan. Det er kult å bruke interessen min for tegneserier og blande den med musikken. Jeg får sjansen til å tegne figurer selv, sier Ne-Yo.

 

I serien får han heltenavnet Jerome og får superkrefter. Han blir fortalt at han ikke kan forelske seg, men så møter han skurken Diamond Eyes.

 

Stan Lee tror musikkbransjen har mye å hente fra tegneserier.

 

- En god rapper eller god musikk er topp fordi folk elsker det - og det inspirerer en mann, det får ham til å føle seg storartet. Å lese en god tegneserie gjør det samme med deg. Jeg har lovet Ne-Yo at jeg skal få ham til å føle seg komfortabel fordi han er en veldig sjenert fyr, sa Lee under en tegneseriemesse i New York sist helg.

 

Fortellingen om Jerome vil også bli brukt i Ne-Yos musikkvideoer.

 

«Libra Scale» gis ut 1. november i USA.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews