Stor Bibel-interesse i Hollywood

(07.06.2012, sist oppdatert 07.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Stor Bibel-interesse i Hollywood. Foto: © Solarpix / PR Photos
- Et eventyrlig liv, mener Ridley Scott om Bibelhelten Moses og hans bedrifter. Foto: © Solarpix / PR Photos
Los Angeles (NTB): Han har akkurat rukket å bli kinoaktuell med «Prometheus», men regissøren Ridley Scott har allerede noe nytt i sikte.

For tiden jobber han på planene for en film om Bibelens Moses, forteller han i et intervju med The Esquire.

 

Regissøren står bak klassikere som «Ailien» og «Blade Runner», og skal snart begynne å spille inn dramaet «The Counselor». Men allerede nå har han altså planene klare for en kommende bibelskildring.

 

- Det som interesserer meg med Moses er ikke de store tingene som alle allerede vet. Jeg er interessert i helt andre ting, som relasjonen han hadde til Ramses. Noen av detaljene fra hans liv er helt fantastiske, sier Scott i intervjuet.

 

Tidligere meldte MTV News at Steven Spielberg vil gjøre film om den legendariske Moses. Men om det er snakk om to konkurrerende filmer, eller om det handler om ulike roller i en kommende film om Bibelhelten, vites ikke. Samtidig er det også kjent at Darren Aronofsky vil gyve løs på historien om en annen Bibelhelt, nemlig Noah. Både Spielbergs Mosesfilm, og Arrnoofskys Noahfilm har antatt premiere i 2014.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews