Stone ut mot «konservative Hollywood»

(24.10.2011, sist oppdatert 24.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Los Angeles (NTB): Skuespilleren Emma Stone synes Hollywood har utviklet seg i en mer konservativ retning, og hun mener produsentene skygger unna kontroversielle prosjekter.

Skuespilleren mener mange filmer som ble laget på 1970-tallet ikke ville blitt en realitet i dag. Hun tror nemlig produsentene og filmskaperne er engstelige for å støte noen, og forklarer:

 

- Det bekymrer meg at filmene ser ut til å bli mer og mer konservative - og utvannet. Filmer må ha bred appell for å lykkes i dag, og sjefene i bransjen vil ikke at noen skal føle seg støtt.

 

Hun fortsetter: - Jeg ser filmer som ble laget på 70-tallet, som «Network», og jeg tror ikke de ville blitt laget i dag. En film som viser et publikum som sitter limt til skjermene og tror alt mediene forteller dem ... Det ville blitt for utfordrende i dag. Ingen vil ta risikoen med å støte publikum.

 

Stone (22) tror mange skuespillere sensurerer seg selv i så stor grad at det påvirker prestasjonene deres. Hun forklarer: - Jeg hater det når folk legger bånd på seg. Du kan alltid se det når en skuespiller har utviklet neshornhud for å beskytte seg selv. Det kommer tydelig til uttrykk og de er ikke troverdige. De har et dødt blikk fordi de er fortalt millioner av ganger at de er den beste skuespilleren som har eksistert. Dersom du ikke får beina ned på jorda og innser hva som er i ferd med å skje, kan det bli det verste som noensinne har skjedd deg.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.202 sec - 1 pageviews