Stone Roses - venner igjen etter 15 år?

(07.04.2011, sist oppdatert 07.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

En begravelse skal ha gjort susen for The Stone Roses. Nå går det atter en gang gjenforeningsrykter om det britiske kultbandet, der vokalisten og gitaristen har vært fiender i 15 år.

Det er sanger Ian Brown og gitarist John Squire som ikke har hatt mye til overs for hverandre siden 1996. Da forlot Squire bandet etter en serie krangler om musikalsk retning.

 

Men i følge The Sun skal de to kranglefantene, som var skolekamerater allerede fra guttedagene, ha funnet sammen igjen. Det skjedde da de begge var i begravelsen til moren til bassist Gary Mounfield i mars.

 

- Det var et følelsessterkt gjensyn. Det var ingen bitre ord. De hadde mye å ta igjen, og har vært regelmessig i kontakt med hverandre siden, hevder en kilde til avisen.

 

Så spørs det da. Forrige gang slike rykter florerte var i 2009, og det endte med at både Squire og Brown kom på banen - for å benekte at de var blitt gode busser igjen. De skal - før begravelsen - angivelig ikke ha snakket sammen siden 1996.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews