Stjernene sørger med Barlow

(07.08.2012, sist oppdatert 07.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kondolansene strømmer inn til Take That-sangeren Gary Barlow og kona Dawn, som sørger over sitt dødfødte barn.

Poppy, som den lille jenta het, var parets fjerde barn. Mandag sendte Barlow ut følgende uttalelse, melder britiske medier:

 

- Dawn og jeg er knust over å måtte fortelle at vi har mistet babyen vår. Poppy Barlow kom dødfødt til verden 4. august i London. Vårt fokus nå er å gi henne en vakker begravelse, og å elske de tre barna våre av hele vårt hjerte.

 

Paret giftet seg i 2000 og har fra før av barna Daniel (11), Emily (9) og Daisy (3).

 

Nå tvitrer artistkolleger sine kondolanser, blant dem Andrew Lloyd Webber, som skriver «våre tanker og bønner er med deg og din familie». Tulisa Contostavlos, som sitter i «X Factor»-dommerpanelet med Garlow, skriver det er «hjerteskjærende». Amanda Holden, dommer i «Britain‘s Got Talent», mistet selv en gutt da hun var syv måneder på vei, og sender sine hilsener.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews