Stein Whoopie tok imot Oscar

(24.03.2011, sist oppdatert 24.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Da Whoopie Goldberg tok imot birolle-Oscar for innsatsen i «Ghost» i 1991, var hun stein.

- Jeg lærte noe viktig, og det var aldri å røyke marihuana dersom det er en mulighet for at du må snakke foran millioner av mennesker, sier hun i et gammelt opptak fra 1992 som sammen med opptak av .

 

Whoopi Goldberg røykte en joint rullet av «det siste av sitt hjemmeavlede», og bannet inni seg da hun hørte navnet sitt bli lest opp, sier hun. Årsaken til røykingen var for å roe nervene. Men hun måtte tenkte hardt for å klare å navigere seg opp på scenen. Seieren var historisk:

 

Hun var den første afrikanskamerikanske skuespiller som hadde vunnet birolle-Oscar på nærmere 50 år, og den andre svarte kvinnelige skuespilleren i Oscar-historien som hadde vunnet en pris. Men etter TV-overføringen ringte moren henne - og sa at hun så at Whoopi hadde røyket på måten øynene hennes glinset.

 

- Man burde vel ikke innrømme at man røyker marihuana. Men jeg drikker ikke alkohol. Men fordi om jeg gjør det betyr ikke at du burde, sa den unge Whoopi Goldberg i det gamle opptaket.

 

Senere innrømmet Goldberg at hun på et tidspunkt i livet var «velfungerende narkotikamisbruker».

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews