Startskuddet har gått for «Hobbiten»

(21.03.2011, sist oppdatert 21.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

De første bildene av regissør Peter Jackson i Hobbitens hjem er sluppet. Samtidig er det opprettet en Facebook-side om filmprosjektet.

Warner Bros, New Line Cinema og MGM annonserer at startskuddet for produksjonen av «Hobbiten»-filmene har gått i Wellington på New Zealand. En oppdatert liste over skuespillere er også ute.

 

Martin Freeman har tittelrollen som Bilbo Baggins mens Ian McKellen returnerer til rollen som Gandalf.

 

Cate Blanchett, Andy Serkis og Elijah Wood vil også dukke opp igjen, ifølge slashfilm.com. Noe som bety at filmen også vil by på «framtidsglimt».

 

På den nylanserte Facebook-siden vil det bli oppdaterte detaljer om produksjonen og framdriften. Det første innlegget inkluderer to pressebilder av Jackson på filmsettet.

 

Peter Jackson planlegger to filmer basert på J.R.R. Tolkiens populære bok «Hobbiten». Handlingen her er satt til 60 år før «Ringenes Herre»-handlingen.

 

De to nye filmene basert på Tolkiens univers skal lages i 3D og det vil bli gjort bruk av det nyeste på teknologifronten. Filminnspillingen finner sted i Stone Street studios i Wellington - samt på andre utvalgte steder på New Zealand.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews