Stallone om sine ekteskap

(04.08.2010, sist oppdatert 04.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Sylvester Stallone er overbevist om at han hadde en «ut-av-kroppen»-opplevelse da han giftet seg med skuespillerkollegaen Brigitte Nielson i 1985.

De to var gift fra 1985 til 1987 og nå sier Stallone at han led av en midlertidig form for galskap i løpet av forholdet.

 

Siden 1997 har Sylvester vært gift med den tidligere modellen Jennifer Flavin, og de to så på opptak av hans tidligere kone da hun dukket opp i reality-TV - programmet «Celebrity Rehab with Dr. Drew» i 2008 for å snakke om sine alkoholproblemer.

 

- Jeg trodde jeg satt og så på en gammel hjemmevideo. Jeg satt i sofaen med Jennifer, hun ble stille og sa: «Hva tenkte du på?». Jeg svarte: «Jeg tenkte ikke. Det var en ut-av-kroppen-opplevelse». Jeg har kommet til at kjærlighet er en midlertidig form for galskap og vi burde gi hverandre litt å gå på, sier Stallone.

 

- Jeg anser at jeg treffer blink i 10 prosent av livet mitt og at resten er 90 prosent med feilsteg. Men de 10 prosentene er det som betyr noe.

 

Til tross for at han angrer på tidligere feil, har Sylvester slått seg til ro med sin nåværende hustru, som han har tre døtre med, og han har aldri vært lykkeligere.

 

- Jeg har aldri hatt det så moro. Det har jeg lært av kona mi. Det lærte jeg aldri i noe annet forhold. Faktisk det stikk motsatte. Det tok meg 19 år å skjønne at hun alltid har rett. Jeg forsto at kvinner har en evne, i det minste Jennifer, til å komme fram til utrolig sammenfattende og kloke avgjørelser. Jeg hopper alltid uten å kikke først. Hun gjør det motsatte. Hun er svært trygg. Så til slutt sa jeg: «Kjære, du tar alle avgjørelsene. Greit, greit, greit. Jeg stoler på deg.» Sånn har jeg aldri hatt det før, sier Stallone til avisa Daily Telegraph.

 

Sylvester Stallone har også to voksne sønner, Sage Moonblood og Seargeoh, fra sitt første ekteskap med Sasha Czack som han var gift med fra 1974 til 1985.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews