Spock ut av skapet

(17.10.2011, sist oppdatert 17.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

«Hero"-skuespilleren Zachary Quinto, som også skal spille rollen som Spock i de nye «Star Trek"-filmene, har kommet ut av skapet.

Det var under et intervju med New York Magazine at Quinto nevnte det i forbifarten, da han ble intervjuet om rollen i en ny Broadway-oppsetning av «Angels in America».

 

Det Pulitzerprisvinnende teaterstykket fra 1993 handler om aids, og Quinto sier ifølge Eonline! at han som homofil mann føler det er like aktuelt.

 

- Det er så mye arbeid som gjenstår. Det er så mange ting som må tas fatt i, understrømninger av frykten henger igjen; følelsen av noe lumsk som omgir oss. Det er fremdeles rundt oss, sier han.

 

Quinto peker også på hvordan sammekjønnsekteskap er blitt tillatt i noen stater, samtidig som enda en homofil tenåring har følt seg mobbet til å ta sitt eget liv.

 

- Som homse føler jeg en slags håpløshet rundt dette. Men som menneske ser jeg på det og vil si «hvorfor? Hvor kommer denne dobbeltheten fra, og hvorfor kan vi ikke som en kultur, et samfunn, ta fatt i det for å se hvor det kommer fra?».

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.202 sec - 1 pageviews