Spock talte for siste gang

(05.10.2011, sist oppdatert 05.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Leonard Nimoy (80) - som ble evig berømt blant scifinerder for rollen som Spock i «Star Trek» - har deltatt på sin siste «Star Trek»-messe.

Det erklærte den aldrende skuespilleren i helgen, der han var til stede på den 45. utgaven av Star Trek Convention i den amerikanske delstaten Illinois. Nå overlater han Spock til sin yngre kollega Zachary Quinto, som spilte den spissørede rollen i JJ Abrams‘ 2009-versjon av «Star Trek», melder AP.

 

- Jeg har hatt dette som yrke i 60 år. Jeg liker ideen om å slutte på høyden. Jeg vil forlate scenen, sa Leonard Nimoy som også synes det er mest rettferdig for Quinto, som han synes fortjener å overta rampelyset. Deretter overbragte Nimoy sin klassiske Spock-hilsen:

 

- Live long and prosper.

 

Publikum holdt opp plakater og bannere, og viste Vulcan-håndsignalet som Spock alltid bruker. Etterpå tvitret Nimoy at han var takknemlig for varmen han følte ved avskjeden.

 

Nimoy var først å se som Spock i den opprinnelige fjernsynsserien «Star Trek», som hadde premiere i 1966 og viste livet om bord på romskipet «Enterprise», og deretter i en rekke av kinofilmene som fulgte. Han dukket også opp i 2009-filmen som den aldrende Spock i et frempek.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews