Soulja Boy dropper militærkritisk låt

(07.09.2011, sist oppdatert 07.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Manageren til Soulja Boy lot seg skremme av boikottrusler og bråk i kjølvannet av hans militærkritiske sang «Let‘s Be Real».

Soulja Boys nye album sto i fare for å bli boikottet av butikkene på amerikanske militærforlegninger, dersom «Let‘s Be Real» var med på platen.

 

Thomas Shrader, sjef for Army and Air Force Exchange Service som har ansvaret for alt som selges på militærbasene, uttalte til TMZ at teksten «er uakseptabel og ikke det vi ønsker å selge».

 

I en promovideo rappet Soulja Boy «fuck the FBI and the army troops ... fighting for what? Be your own man». Tirsdag unnskyldte han seg, og nå fulgte managementet hans på:

 

De prøver å få videoen fjernet fra nettet. og hevder at sangen aldri har vært aktuell for å tas med på albumet - og at den heller ikke vil selges. Soulja Boy har også sagt seg villig til å opptre gratis for det amerikanske forsvaret som plaster på såret.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews