Sophie sverger til hvit januar

(30.12.2010, sist oppdatert 30.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Sophie Ellis-Bextor legger ikke bånd på seg selv i desember, for hun gjør det godt igjen i januar.

Den britiske sangerinnen sverger til noe mange nordmenn gjør også, nemlig hvit januar. Det vil si en januar uten alkohol.

 

- Slapp av og hygg deg. Desember handler om gøy, mens januar handler om å avstå, mener Ellis-Bextor ifølge musicnews.com.

 

31-åringen gleder seg derfor til en nyttårsaften full av festligheter. Hun er bedt i flere selskaper og skal prøve å få med seg så mange hun kan.

 

- Jeg er blitt invitert til tre fester som har «Mad Men» som tema. Jeg skal prøve å få med meg minst to og drikke masse gløgg, forteller hun.

 

Ellis-Bextor slo igjennom for alvor i 2001 med singelen «Murder on the Dancefloor». Siden den gang har hun gitt ut tre soloalbum, giftet seg og fått to barn. I april neste år kommer hennes neste plate som har fått tittelen «Make a Scene».

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews