Snoop Dogg vil lage babymusikk

(18.07.2011, sist oppdatert 18.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Rapperen forteller i et intervju med The Sun at han kunne tenkt seg å spille inn «baby-making music» til det nygifte paret William og Kate.

Snoop Dogg befant seg nylig i Storbritannia for å opptre på Lovebox-festivalen. I et intervju med den britiske avisen innrømmet rapperen sin begeistring for William og Kate.

 

- Kate og Wills, for et par. De trenger å lage babyer snart og gi dronningen noen herlige barnebarn. Det kommer til å bli vakre barn, sier Snoop som selv ønsker å hjelpe til med musikk.

 

For to uker siden ble det kjent at musikeren skal slippe en rekke godisprosukter - inkludert en egen pølsemeny og is. Han sier til contactmusic. com: - Min Snoop-pølse kommer snart. Den fotlange pølsa er på vei. Og iskremen skal også komme, bare vent og se.

 

Rapperen har mer på gang, blant annet en trenings-DVD som viser at det er mulig å holde seg i form samtidig som man spiser mye fritert mat.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews