Snoop Dogg i familieserie - og som hallik

(06.10.2011, sist oppdatert 06.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Rapperen Snoop Dogg skal spille familiefar i en ny TV-serie.

Han har selv vært med på å utvikle komedien, som er beregnet på hele familien, og skal være med som produsent. Manus skrives av Don Reo, som blant annet har skrevet for «Two and a Half Men».

 

Ifølge Deadline har fjernsynsselskapet NBC allerede vist sin interesse for serien, som Warner Bros TV står bak. Snoop Dogg skal spille far til en familie med nokså mistilpassede barn, meldes det om serien - som foreløpig ikke har fått noen tittel.

 

Snoop Dogg har gjort to serier for fjernsyn før, senest realityserien som viser hans eget familieliv med kone og tre barn. I forrige måned ble det kjent at han også er klar for hovedrollen i en Hollywood-film, der han skal spille bluessanger - og beryktet hallik.

 

Filmen har tittelen «The Legend of Fillmore Slim», og tar utgangspunkt i livshistorien til Clarence Sims (f. 1935), som en gang på 50-tallet var kjæreste med Etta James. Fillmore Slim kom fra New Orleans og dro ut i verden for å prøve seg som bluesmusiker. I San Francisco varmet han opp for B.B. King og Dinah Washington, før han ble lokket over til hallikbransjen.

 

Han hadde en stall på 10-15 prostituerte som jobbet nettopp på Fillmore Street. Blant kallenavnene hans var «The Pope of Pimping». Da han prøvde å forfalske et pass for å reise til Frankrike og spille, havnet han i fengsel - og fant tilbake til musikken. Siden debutalbumet i 1987 har han gitt ut ytterligere syv album

 (©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews