Sly medgir at det har kostet

(12.07.2012, sist oppdatert 12.07.2012) Utskrift  Del på Facebook

Sly medgir at det har kostet. Foto: © Away! / PR Photos
Sylvester Stallone gir som vanlig alt i «The Expendables 2». Foto: © Away! / PR Photos
Sylvester Stallone medgir nå at mange tiår med actionfilmer har kostet sitt for kroppen hans.

Stallone spiller sammen med en annen actionveteran, Arnold Schwarzenegger, i «The Expendables 2», og sier til Total Film:

 

- Det har hatt sin pris. Arnie må ha løftet millioner av kilo med vekter i løpet av livet, men det koster. Du kan bare presse maskineriet så langt, deretter må du til mekanikeren for å få den eller den delen reparert. Nå for tiden skjer det stadig oftere.

 

Men 66 år gamle Sylvester Stallone ville ikke forandret noe. Og akter heller ikke å ta det mer med ro - eller ty til filmtriks - nå som han blir eldre.

 

- Jeg vet ikke hvordan folk klarer green screen-arbeid, sier Stallone og sikter til teknikken der man filmer skuespilleren mot en bakgrunn som så skiftes ut.

 

- Jeg har prøvd det litt, og det gjør meg gal. Jeg liker varmen fra en eksplosjon i ansiktet, eller når en metallbit flyr forbi hodet mitt, ti meter fra der den var ment å passere. Det er vanskelig å få frem følelsene uten dette. Jeg er svært stolt av denne filmen fordi 90 prosent av stuntene skjer foran kamera, sier han.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews