Slutt igjen mellom Palin og Johnston

(04.08.2010, sist oppdatert 04.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Forholdet mellom Bristol Palin og Levi Johnston er slutt - igjen.

Den 19 år gamle datteren til den tidligere Alaska-guvernøren Sarah Palin avlyste bryllupsplanene etter at Johnston fortalte henne at han var far til en annen kvinnes barn.

 

Bristol Palin identifiserte ikke kvinnen da hun ga et tårevått intervju med magasinet People der hun fortalte om bruddet. En gravid ekskjæreste av Johnston har gått ut offentlig og benektet at han er faren, melder nyhetsbyrået AP.

 

Palin sa at Johnston fortalte henne om barnet 14. juli, dagen da paret annonserte at de ville forlove seg igjen. Palin og 20 år gamle Johnston har sønnen Tripp sammen.

 

Johnstons advokat Rex Butler sier imidlertid til The Washington Post at han tviler på at de to har brutt kontakten for godt. Det er et stort press på disse unge menneskene akkurat nå. Det er bare å se på TV-programmet «Bridezillas», det er av og på, av og på, avhengig av presset.

 

Palin sier at hennes mor ikke var særlig begeistret for at hun slo seg sammen med Johnston en gang til, og hennes far Todd var redd for at hun ville bli såret for andre gang.

 

Bristol sier at dråpen som fikk begeret til å flyte over kom da Johnston sa til henne at han dro til Hollywood for å se en jaktmesse, men i stedet dro for å spille inn en musikkvideo som gjør narr av hennes familie.

 

Han skal spille inn videoen i Los Angeles i august sammen med sangeren Brittani Senser til hennes låt «After Love», etter at de to har deltatt i Teen Choice Awards. I filmen spiller han en forelsket ung mann som får sitt forhold til kjæresten ødelagt fordi hennes mor ikke synes noe om det. - Han er helt besatt av å være i rampelyset, og jeg lot meg lure, sa Palin til People.

 

Forholdet mellom familiene Palin og Johnston har vært anstrengt siden paret brøt forlovelsen ikke lenge etter at Tripp ble født i desember 2008.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews