Slutt for seksling-reality

(16.08.2011, sist oppdatert 16.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Realityserien «Kate Plus 8», som fulgte den nå fraskilte Kate Gosselin (36) samt hennes tvillinger og sekslinger, blir nå dumpet.

Ifølge den triste moren rant tårene også fra åtte par barneøyne rundt frokostbordet den dagen beskjeden kom.

 

- Det er svært trist for meg og ungene, men vi ser fremover i forventning om en lys fremtid, skriver mamma Gosselin på Twitter.

 

Hun slo seg opp som TV-profil i realityserien, som startet i 2007 under navnet «Jon & Kate Plus 8». Seerne fikk også med seg skilsmissen fra Jon Gosselin i 2009. Under navnet «Kate Plus 8» ble det to nye sesonger, før kanalen TLC nå melder at det er slutt - etter at seertallene stupte kraftig.

 

Kanalen kaller det «en enestående milepæl» at programmet varte i 150 episoder, og lover å «sjekke inn» hos Kate og familien også i fremtiden - men da i enkeltstående spesialprogrammer.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews