Slash avlyser skilsmissen

(02.11.2010, sist oppdatert 02.11.2010) Utskrift  Del på Facebook

Den tidligere Guns N‘Roses-gitaristen Slash (45) har ombestemt seg og vil likevel ikke skille seg fra sin kone Perla Ferrar.

I august leverte han inn dokumenter til en domstol i Los Angeles der han oppga som grunn at de to ikke kom overens lenger, men nå har han sendt inn nye papirer der han ber retten se bort fra hans ønske om å skille seg, skriver sladrenettstedet TMZ.

 

Slash og Perla har vært gift i ni år og har to sønner sammen, London Emilio (8) og Cash Anthony (6).

 

Gitaristen, som oppga separasjonsdagen til 5. juli i år, ba først om at de to skulle ha delt besøks- og omsorgsrett for de to guttene - og sa han var villig til å betale underholdsbidrag. Bruddet dem imellom skal ha vært svært bittert.

 

Ekteskapet med Perla Ferrar er Slash‘ andre. Han var først gift med Renee Suran i fem år før de gikk fra hverandre i 1997.

 

Slash, som er kjent for sin rock ‘n‘ roll-livsstil, sa nylig at han verken drikker eller bruker narkotika lenger, og at hans ekteskap med Perla og det å være far har roet ham ned.

 

- Jeg bruker ikke stoff lenger. Men ettersom jeg er et vanemenneske, så er det slik at om jeg slutter med narkotika, så drikker jeg i stedet. Og hvis jeg ikke drikker, tar jeg dop - i all evighet. Så jeg sluttet med stoff en gang for alle og bestemte meg for å slutte med drikkingen også. Det har holdt i fire år nå. Og jeg savner det virkelig ikke, sier han.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews