Skrillex singel, avstanden fikk skylda

(29.10.2012, sist oppdatert 29.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Etter et syv måneder langt forhold har Skrillex og Ellie Goulding gått hver sin vei.

Den amerikanske dubstepprodusenten Skrillex, som egentlig heter Sonny Moore, ble kjent med den britiske sangstjernen da han sendte henne en mail for å fortelle at han var fan av musikken hennes.

 

- Det er virkelig trist, fordi de gjorde hverandre godt. De fikk det bare ikke til. De har begge suksessfulle karrierer og bor i forskjellige land, sier en kilde nær paret til The Sun.

 

Goulding har akkurat sluppet sitt andre album «Halcyon», en mørk plate som er inspirert av kjærlighetsbruddet. Riktignok ikke det med Skrillex - men omstendighetene rundt hennes forrige romanse, som tok slutt i desember i fjor.

 

Da var Ellie Goulding sammen med DJ-en Greg James. Hun var overbevist om at de to «skulle være sammen for alltid», men også dette forholdet tok slutt fordi de ikke hadde tid til å møtes ofte nok.

 

- Det var svært trist at det ikke gikk, og at det kokte ned til faktorer som at vi ikke hadde muligheten til å treffes noe særlig, har Goulding selv uttalt.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews