Skremte flyplassvakter med målglede

(30.05.2012, sist oppdatert 30.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Viggo Mortensen ble stoppet og advart av vaktene på en flyplass i Washington, D.C., fordi han ble for begeistret over en skåring.

Den danskættede skuespilleren bivånet kampen mellom sitt argentinske favorittlag San Lorenzo og Newells Old Boys på en bærbar datamaskin mens han ventet på flyet.

 

Og da en av San Lorenzo-spillerne skåret, ble Mortensen så fra seg av glede - at flyplassvaktene følte de måtte gripe inn. På nettstedet til San Lorenzo skriver Mortensen selv:

 

- Jeg skrek «mååååål» med hele min sjel, og begynte å hoppe rundt på stedet som en skremt hjort blant passasjerer og kofferter. Folk forsto ikke hvorfor jeg skrek «Pipi»! (kjælenavnet til en av spillerne) om og om igjen; om det er fordi jeg tisset på meg eller fordi jeg var skadet.

 

Ifølge E! Online lot vaktene ved Dulles-flyplassen Viggo Mortensen komme unna med en advarsel om at de ville hive ham ut - om han forstyrret mer.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews