Skatteflyktningen Depp

(08.12.2011, sist oppdatert 08.12.2011) Utskrift  Del på Facebook

Johnny Depp teller nøye etter så han ikke tilbringer mer enn 183 dager i året i huset sitt i Sør-Frankrike - for å slippe å betale skatt der.

- Frankrike vil jeg skal bosette meg permanent der for å få penger. Men det forandrer alt. Jeg er ikke klar til å oppgi mitt amerikanske statsborgerskap, sier Depp ifølge The Sun.

 

- Tilbringer jeg mer enn 183 dager i Frankrike, må jeg begynne å betale inntektsskatt der. Så jeg lever et sted mellom der jeg er på filminnspilling og USA resten av tiden, sier skuespilleren om boforholdene sine.

 

48 år gamle Depp har barna Lily-Rose (12) og Jack (9) med sin franske partner Vanessa Paradis. Tidligere har han uttalt i intervjuer at han liker seg aller best i Sør-Frankrike enn i Hollywood, fordi han kan slappe av der.

 

- Jeg gjør ingenting. Jeg bokstavelig talt bare våkner opp, går ut, sjekker hagen og ser at grønnsakene gror. Det er en enkel tilværelse.

 

Johnny Depp skal ifølge nettstedet og bladet Forbes bare det siste året ha tjent 50 millioner dollar, og ble i høst anslått å være den nest rikeste av verdens skuespillere.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews