Skarsgård snakker om nakenbildet

(03.09.2010, sist oppdatert 03.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Alexander Skarsgård er blitt noe av et sexsymbol etter suksessen med rollen som vampyr i «True Blood».

I filmbyen er han kjent under tilnavnet «Sexy Skars». Og når han lar seg avbilde naken, sammen med motspillerne Anna Paquin og Stephen Moyers, blir det mer snakk om kropp.

 

Resultatet av bildeseansen havnet nemlig på forsiden til magasinet Rolling Stone og har skapt mye oppstyr i USA. Nå snakker den svenske skuespilleren om den vågale seansen.

 

Underholdningsprogrammet Access Hollywood hadde nemlig med seg bladet da de nylig møtte skuespilleren. Og det var en lattermild Skarsgård som ble nødt til å si noe om bildet, der de tre står nakne - mens edlere deler bare er skjult av kroppsdeler og blod.

 

- Ja, tja ... du vet ... det er ganske avslørende, konstaterte han.

 

Skarsgård fortalte så at fotografen først hadde tatt et antall påkledde bilder av trioen, men foreslo at de skulle «gjøre noe litt crazy» - forutsatt at skuespillerne var med på notene.

 

- Og det var vi jo åpenbart, flirte Skarsgård videre.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews