Skarsgård helt naken i sexscenene

(23.08.2010, sist oppdatert 23.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Los Angeles (NTB): Det var ikke noe engangstilfelle da Alexander Skarsgård kledde av seg til forsiden av Rolling Stone.

I et intervju med magasinet US forklarer den svenske filmstjernen at han er helt naken når sexscenene i «True Blood» spilles inn.

 

I USA er det vanlig at de mannlige skuespillerne bruker en spesiallaget «sokk» under nakenscenene. Men Skarsgård synes ikke at han har noe på skjule.

 

- Jeg vil ikke ha noen sokk på, det føles latterlig. Om vi er nakne i en scene, ja så er jeg naken. Sånn har det alltid vært, sier han til bladet.

 

Hans motspillere i vampyrserien er ikke like frigjort. Anna Paquin, som spiller Sookie Stackhouse, avslører at hun har på seg en spesiell truse der sidene er klipt bort under nakenscenene. Og Stephen Moyer, som spiller vampyren Bill Compton, velger sokken - «av hensyn til de andre».

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.189 sec - 1 pageviews