Sirkel - Gratis norsk film på nett!

(08.08.2006, sist oppdatert 23.08.2006) Utskrift  Del på Facebook

Tro det eller ei: Noen ganger er den berømte lunsjen gratis. "Sirkel" er en norsk spillefilm som nå er lagt ut på nettet til gratis nedlastning. Fullt lovlig. Vi tar en nærmere titt på den.

Sirkel handler om Harald som er ny student i Bergen. I sin søken etter venner og noe å gjøre på fritiden dukker det opp en halvskummel kar ved navn Noah og vil ha ham med på en slags hemmelig klubb kalt Sirkel. Harald blir selvfølgelig med. Men Sirkel er ikke bare fryd og gammen...

 

Mer fra handlingen røper vi ikke. Sirkel er en nullbudsjetts spillefilm, produsert i Bergen (2004/2005) og vant publikumsprisen under Bergen Internasjonale Filmfestival 2005. Vi er imponert over kvaliteten, ikke minst når det gjelder lyssetting og skuespillerprestasjon. Musikken, som er spilt inn for anledningen, passer også fint inn og er med på å gjøre dette til en ekte spillefilm. Skuespillerne er også meget godt plukket til å spille sine roller, selv om vi skulle ønske et par litt "kunstige" scener ble tatt om igjen. Artig er det også at Kristoffer Joner dukker opp i en liten minirolle.

 

Nå skal det sies at undertegnede liker norske filmer ganske bra i utgangspunktet, så ikke forvent noen flashy Hollywood-scener og lignende. Men slapp av, dette er langt over Hotell Cæsar-standarden. Og skikkelig god underholdning. At filmen er norsk gjør den for oss nordmenn meget bra. Det pinlige blir mer pinlig. Det nære blir enda mer nært, og så videre.

 

Filmen har en spennende og mystisk fremtoning. Hele tiden lurer vi på hva som egentlig er Noahs intensjon med det hele. Et morsomt tilskudd i filmen er raring kalt Phillip. I noe som kan ligne Harald Eia i Detektor er han ganske så opptatt av bevere og andre små gnagere. Sånn sett har filmen behagelige avbrekk i den litt funderende og skumle røde tråden.

 

Regissør er Aleksander Nordaas (23). Filmen kan lastes ned fra dens nettside:

 

www.sirkel.orgKommentarer fra brukere


svensken
10.08.2006 16:23
KUNG!!!!! älskar den  Very Happy :-D

Ts
31.08.2006 15:36
Genial film. Liker vanligvis ikke norsk film, men må si at denne var virkelig verdt tiden den varte. Anbefales å laste ned på det sterkeste  Smile :-\)03.12.2006 21:55
Går ikke an å se den!

99862450
21.02.2007 15:27
hehe ladnych oczu? no no.. fajnie, ze widziales top listy, a sa one juz moze tam 2 miesiace;> nie wiem ani, bo wczesniej nie mialam nic. Jak dostaniesz sms'a to daj znac

sss
11.05.2007 11:49
svenaken suge

fdsa
11.05.2007 11:50
svensken suge

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews