Sinise støttet dobbeltamputert

(07.03.2012, sist oppdatert 07.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

I filmen «Forrest Gump» spilte Gary Sinise en løytnant som mistet begge bena i Vietnam. Derfor ble han svært rørt da han hørte om en marinesoldat som led samme skjebne i virkeligheten.

Sinise - som har stor suksess i «CSI: NY» - organiserte en veldedighetskonsert i California sist helg til inntekt for visekorporal Juan Dominguez.

 

Konserten innbragte over 130.000 dollar, som skal brukes til et spesialtilpasset hus for den sårede veteranen - som også mistet høyrearmen da en nedgravd bombe eksploderte mens han patruljerte til fots i Afghanistan.

 

Gary Sinise stilte selv opp på konserten med bandet Lt. Dan Band, oppkalt etter rollekarakteren hans i «Forrest Gump», og spilte blant annet Jimi Hendrix-låten «Purple Haze». På Twitter takker han nå alle som stilte opp.

 

Den Oscar-nominerte skuespilleren har engasjert seg sterkt for krigsveteraner, og har sin egen organisasjon som hjelper til med å bygge hus for sårede.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews