Sinead O‘Connor giftet seg i Las Vegas

(09.12.2011, sist oppdatert 09.12.2011) Utskrift  Del på Facebook

«Nothing compares to a drive thru wedding in Las Vegas», skriver magasinet People om artisten Sinead O‘Connors ekteskapsinngåelse.

Den irske sangere Sinead O‘Conner, mest kjent for sin tolkning av Prince-låten «Nothing Compares 2 U», giftet seg på sin 45-årsdag, torsdag, med Berry Herridge. Hun ga sitt ja på en noe utradisjonell måte, sittende bak på en rosa Cadillac, skriver magasinet People.

 

- Hun ville at det meste skulle foregå i bilen. Det var hennes greie, sier en kilde til People.

 

Også brudekjolen var rosa og uten skuldre slik at tatoveringenes hennes kom godt til syne da hun satte kursen mot et lite hvitt kapell i den berømte byen.

 

- Det var ikke akkurat noen tradisjonell kjole, men så var det ikke et tradisjonelt bryllup heller, sa kilden videre. Og la til at det eneste tradisjonelle muligens var at bruden felte noen tårer.

 

Etter seremonien kunne O‘Conner og hennes nyslåtte ektemann, som bar mørk jakke og rosa skjorte, tenne lys i kapellet mens de tilstedeværende sang bursdagssangen til bruden.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews