Shriver tilbys millioner for bok

(04.07.2011, sist oppdatert 04.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Dersom Maria Shriver biter på kan hun få mer enn 15 millioner dollar for å skrive en selvbiografisk bok om livet med-, og bruddet fra Arnold Schwarzenegger.

Ifølge RadarOnline.com har Shriver fått et tilbud på bordet som tilsvarer et beløp på svimlende 80,3 millioner norske kroner.

 

Shriver søkte om skilsmisse fra Schwarzenegger fredag. Bruddet kommer i kjølvannet av avsløringer om at ektemannen har et hemmelig barn med hushjelpen.

 

Ifølge kilder i forlagsmiljøet kan Shriver få mer enn Bill Clintons rekordstore 15 millioner-dollarbeløp for en avslørende bok.

 

Og skulle Californias tidligere «førstedame» bite på, er det ingen nykommer som setter seg til tastaturet. Hun har allerede gitt ut seks bestselgende bøker, inkludert «And One More Thing Before You Go» og «What‘s Happening to Grandpa?»

 

Den kommende biografien antas å ville inneholde sekvenser om hvordan det var å vokse opp som en Kennedy. Men hoveddelen vil nok sentrere rundt livet med Terminator-skuespilleren og eksguvernøren, mener kjendisnettstedet videre.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews