Shakira singel igjen

(11.01.2011, sist oppdatert 11.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Etter et 11 år langt forhold har popartisten Shakira og Antonio de la Rue satt sluttstrek for den romantiske delen av sin relasjon.

Det er Shakira selv som skriver om bruddet på sin hjemmeside. Her skriver hun blant annet:

 

«I nesten 11 år har vi elsket hverandre dypt, tatt vare på hverandre og stått ved hverandres side. Det har vært de mest fantastiske årene av våre liv. Og takket være den store kjærligheten vi har følt for hverandre, har vi vært et eksepsjonelt par».

 

Hun skriver videre at de allerede i august i fjor ble enige om å tilbringe tid fra hverandre. I løpet av denne tiden har de fortsatt å jobbe sammen og hatt nær kontakt.

 

«Vi ser på denne perioden med separasjon som midlertidig og som en tid for individuell vekst. Vi skal fortsette å være businesspartnere og ta del i hverandres profesjonelle liv», meldes det videre på Shakira.com.

 

«Vår forståelse for hverandre og vårt vennskap er urokkelig og evig», konkluderer popsangeren. Som understreker at hun ikke vil gjøre intervjuer eller uttale seg ytterligere om denne sensitive saken.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews