Shakira angrepet av sjøløve

(14.02.2012, sist oppdatert 14.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Shakira takker broren for at han «reddet livet» hennes da hun søndag ble angrepet av en sjøløve.

Shakira og broren Tony er på ferie i Cape Town i Sør-Afrika, da sangeren bestemte seg for virkelig å elge seg innpå den lokale kolonien med sjøløver som tok livet med ro på klippene.

 

- Jeg syntes de var så søte, så jeg bestemte meg for å komme meg nærmere enn alle de andre turistene. Jeg gikk ned til en stein for å prøve å klappe dem mens jeg snakket litt babyspråk og tok bilder, skriver Shakira på bloggen sin.

 

En av sjøløvene fikk tydeligvis nok av «Hips Don‘t Lie»-sangerens tilnærmelser - og spratt opp av vannet, under en halvmeter fra henne. Da ble det for mye nærhet for Shakira, som skriver at hun «var lammet av skrekk og ikke klarte å røre seg».

 

Sjøløven brølte og prøvde angivelig å bite Shakira. Da sprang broren til hennes redning og halte henne unna.

 

- Han fikk meg vekk fra beistet, skriver Shakira som ikke synes sjøløver er like søte lenger, men innbiller seg at sjøløven trodde mobiltelefonen «var en fisk». Senere samme dag fikk hun derimot nærkontakt med noen pingviner, som villig lot seg fotografere sammen med henne.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews