Sender meldinger til Patrick Swayze

(13.09.2010, sist oppdatert 13.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Lisa Niemi fortalte i helgen at hun fremdeles sender tekstmeldinger til sin avdøde ektemann Patrick Swayze, som døde i fjor av kreft.

Det er når hun skal gå om bord på fly at hun følger deres lange tradisjon med å sende hverandre en melding:

 

- Jeg skriver det jeg alltid gjorde, «jeg elsker deg». Så gråter jeg litt for meg selv, sier Niemi til bladet People. Meldingen kom ikke tilbake, forteller hun videre, og tar det som et lite tegn:

 

- Enten mottar han den et eller annet sted der ute, eller så er det noen andre som tenker «noen elsker meg!». Og vet du hva, jeg tenker på det som en vinn-vinn-situasjon.

 

Niemi, som var gift med Patrick Swayze fra 1975 til han døde i fjor, sier hun fremdeles føler ektemannens tilstedeværelse. Samtidig begynner hun sakte å akseptere det hun beskriver som «et overveldende tap».

 

- Jeg vet at han ville jeg skulle ha det bra. Jeg er sterkere nå. Det at jeg har hatt noen gode dager nå gir meg håp om at jeg kan oppleve flere slike dager, sier Niemi - som i helgen deltok i TV-aksjonen «Stand Up to Cancer» i USA.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews