Seksualundervisning for Haley Joel Osment

(13.07.2010, sist oppdatert 13.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Før så han døde mennesker, nå ser han flaue mennesker.

Barnestjernen Haley Joel Osment, som mange kjenner fra «Den sjette sansen», har blitt voksen. I sin nye film «Sex Ed» spiller 22-åringen en ung mann som drømmer om å undervise i matte på en videregående skole. Men takket være budsjettkutt blir han satt til å undervise elevene i forplantningslære i stedet, skriver empireonline.com. Og den komiske tvisten? Han er selv jomfru.

 

Heldigvis for Osment får han gode råd fra en mentor som henger på en bluesbar. Han rekker også å krangle med en haug med foreldre og forelske seg i en vakker, polsk jente som ikke kan et ord engelsk.

 

Filmen er ennå på planleggingsstadiet og blir neppe sluppet før tidligst til neste år. Før den tid kan publikum se Osment i «Montana Amazon» som har premiere 5. november i USA.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews