Seagal nekter å bli kalt valpemorder

(02.09.2011, sist oppdatert 02.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Skyteglade Steven Seagal beskyldes for å ha vært med på å skyte en valp under innspillingen av politiserien sin.

Seagal, som på fritiden har vært sheriffassistent på et lite sted i Louisiana i 20 år, har de siste par årene også hatt et kamerateam på slep. Da han i mars gjestet politiet i Arizona og var med på å storme en eiendom - med blant annet en stridsvogn, ble en 11 måneder gammel hund skutt av politiet. Også 100 haner ble avlivet på stedet.

 

Politiet mistenkte at det pågikk ulovlige hanekamper på eiendommen, noe eieren Jesus Sanchez Llovera benekter. Han er i ferd med å gå til sak mot lovmakten, og akter å kreve 100.000 dollar i erstatning for både de drepte dyrene og for skader på familiens hjem. Han vil også ha en skriftlig unnskyldning fra Seagal - stilet til barna - for å ha drept valpen.

 

Pengene er én ting, noe annet er det å bli kalt valpemorder. Steven Seagal hevder at valpedrapet er en fabrikkert historie, og har innkalt sine egne advokater.

 

- Jeg har blitt kalt mye rart i løpet av min karriere, mye av det ikke så pent. Men å bli kalt dyremishandler er helt hinsides. Det er en rolle jeg nekter å akseptere, fastslår actionskuespilleren, som i fjor ble beskyldt for sextrakassering av en rekke kvinnelige ansatte, til TMZ.

 

Episoden ble filmet til kommende sesong av «Steven Seagal: Lawman», meldes det. Ansvarlig for aksjonen var den beryktede sheriffen Joe Arpaio, kjent for å kle fangene sine i rosa drakter.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.147 sec - 1 pageviews