Satser på Salander-mote

(28.10.2011, sist oppdatert 28.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

I desember, samtidig som Hollywood-utgaven av Stieg Larssons første roman om Lisbeth Salander treffer amerikanerne, prøver klesgiganten H&M å surfe på svenskebølgen.

Da slippes en hel motekolleksjon inspirert av filmen «The Girl With the Dragon Tattoo», melder New York Daily News.

 

Det er filmens kostymedesigner Trish Summerville som står bak den 30 deler store kolleksjonen, der det er flust med lærjakker, bukser og boots sammen med opprevede jeans, hettegensere og øreringer med tribalmotiv.

 

- Salanders stil er svært ekte og innbodd, med klær som hennes karakter har brukt i lang tid. Mitt mål for kvinner er at de skal finne plagg de elsker, for så å blande dem med sin egen garderobe og skape sin egen personlige stil, sier Summerville i en uttalelse.

 

21. desember har USA-utgaven av «Menn som hater kvinner» verdenspremiere, mens kleskolleksjonen slippes uken før. Det er Rooney Mara som gjør Salander-rollen, og hun sa nylig til Vogue at hun under innspillingen «elsket å være guttaktig».

 

- Før kledde jeg meg mye mer jentete. Nå ruller jeg bokstavelig talt ut av sengen og tar på meg det som er der.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews