Sandler parodierte «Halleluja»

(14.12.2012, sist oppdatert 14.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Det måtte komme: En parodi på Leonard Cohens «Halleluja». Og den var det komikeren Adam Sandler som sto for - på en støttekonsert for orkanen Sandys ofre.

Også Roger Waters og Bon Jovi var i aksjon på scenen til inntekt for «12-12-12»-konserten i Madison Square Gardens i New York. Så kom Sandler opp - og begynte ærefullt nok.

 

Men allerede på første vers var han i gang, melder Rolling Stone: Da sang Sandler «Halleluja/Sandy, screw ya». Siden fortsatte det - og mer og mer grovkornet ble komikeren, som blant annet fikk «Halleluja» til å rime med «the lady who said she was a man right after she blew ya».

 

Hatmeldingene mot Sandler rant inn, men forfatteren Alan Light - som har skrevet bok om Cohens 1984-låt kalt «The Holy or the Broken: Leonard Cohen, Jeff Buckley, and the Unlikely Ascent of «Hallelujah» - synes det var på tide:

 

- I boken skrev jeg at det var overraskende at ingen hadde skapt en gruvekkende «Halleluja»-parodi ennå, og at det virket som om sangen fremdeles fremstår som for hellig til å tulles med, skriver Light i rockebladet og fastslår om Sandlers parodi:

 

- Jeg syntes den var fordømt morsom! Og mest av alt er Sandlers «Halleluja» et bevis på sangens universelle popularitet.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews